Två latte macchiato senare...


Hemma från stan. Träffade Nicki en stund, vi sprang omkring som galningar och letade efter café. I Göteborg? Ja, precis haha! Vi gick helt fel väg så det slutade med att vi fick ta vagnen till haga där vi hittade ett halvmysigt café. En cheesecake & latte macchiato blev det. Sedan skulle vi till slottskogen till minnesstund för michael jackson.. men eftersom det konstigt nog inte var särskillt många där köpte vi istället kaffe & gt och satte oss på en bänk och läste och lyssnade på musik. Sådär väldigt intressant.. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, och ni missar väl inte att kolla på kanal 3 klockan 20:00 ikväll? :)


happy b-day michael, the king of pop


Nu är tavlan klar, tavlan med alla underbara bilder på michael. Det tog en stund att bestämma mig för vilka bilder jag skulle välja, så jag kom från fotoaffären med 24 stycken!

Grattis Michael Joseph Jackson ♥


jimmy choo & hunter wellington

Samarbete mellan Jimmy Choo och Hunter wellington. Dags att slänga mina tråkiga svarta hunters i väggen?
Jimmy Choo ska också göra samarbete med H&M till höst (14 November) , i can't wait!

I fucking love it is all i can say!


Jimmy choo & Hunter Wellington, limited edition. ca, 2800:-
Stövlar i "ormskinn", finns i utvalda butiker. Skynda innan de tar slut!


tejp

Nu är det tyvärr så att min det är något fel på min minneskortläsare, laddade upp 5 bilder. Sedan funkade det inte mera. Så bilder kommer imorgon om jag lyckas lösa detta.
Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Morgonen började med frukost, juice, te och take away latte till skolan, underbart!
Efter skolan shoppade jag lite och fikade med Sara, Amie och Mandy, underbart!
Köpte ett nitarmband och en ny skolkalender eftersom min förra från ordning och reda var för liten. Bilder kommer!


rubriken


Det är absolut den sämsta bilden som kan tänkas pga att min kamera är stulen.

Hej goingar. Skola idag, helt okej faktiskt eftersom vi inte har kommit igång. Första tyska lektionen idag också, helgo lärare haha. Plus att jag börjar 10:20 imorgon, super! Dessutom är det bild, musik och sådana ämnen som är lite "slapp" hehe. Annars har det inte hänt så mycket eftersom förskylningen fortfarande sitter i. Men det är bara att pallra sig upp på morgonen till skolan och sen hem och vila. Imorgon ska jag iallafall träffa Nathalie och antagligen sola!


Tröja: ellos
Kavaj: Saint Tropez
Byxor: MET
Väska: esprit


budget päls?

Vilken pälsmössa är bäst? alla pälser är fejk pälser, så ni som är djurälskar behöver inte hata mig.
Pälsmössa med päls...

 ...fram och på sidorna med rem? H&M, 99:-


...över hela mössan med läderremmar? H&M, 99:-


eller ...över hela med bollar på sidorna? Lindex, 99:-

Mera päls...

Brun pälskrage. Lindex, 149:-


Grå pälskrage. H&M, 129:-

Jacka med pälskrage. H&M, 399:-

Pälsväst. H&M 299:-


då var det dags!

Nu börjar man bli frisk och det blir dags för skola imorgon, suck.
Idag har jag kryat mig, städat, letat kläder på nätet och fixat lite. Jag fixade mina silversmycken som hade blivit helt brun-/bronsfärgade. Nu är de helt silvriga igen. Berättar hur man gör imorgon när jag har bilder med.
Efter skolan ska jag gå på stan och köpa lite smått och gott som ni får se imorgon. Har inte bestämt exakt vad, men jag ska visa lite jag hittat idag!

trenchcoat 699:-                       
Trench coat, H&M. 699:-
(även i svart och vit tror jag)                                     Skjorta, H&M. 249:-

                        
Klänning i skinnimitation, H&M. 249:-                   Kjol (finns även svart), H&M. 249.
 
Jeans, H&M. 399:-


Rolling Stones, London. T-shirt, H&M. 129:- (Barnavdelning)


Hejdå till kalla fötter


Godmorgon, eller goddag? Jag håller inte ordning längre. Förskyldningen sitter i och jag fryser. Jag har dock hittat lösningen till mina kalla fötter på coolstuff.se. Slippies heter lösningen! Det är ett par tofflor som man stoppar i micron några minuter så håller dom sig varma i timmar. Dem är inte särskillt snygga men det kan nog hjälpa.


Fortfarande sjuk

Fortfarande sjuk, i mer än en vecka nu. Det tar verkligen kraften ur en och jag är hur seg & trött som helst. Hur som helst så har skolan börjat. Det är inte riktigt samma sak som min förra skola eftersom denna är mycket mycket större och det är inte alls samma närhet till allt och alla. Men klassen är bra och jag är säker på att jag kommer att trivas. Kom dock inte iväg i fredags eftersom halsen bara blev värre efter torsdagen. Helgen består av vila och massor med te, möjligtvis some shopping on the internet.
Nu ska jag slaviskt följa Nathalies tips på hur man blir frisk!


svin sjuk!

Jag är hur sjuk som helst, har varit det i över en vecka nu. Känns som jag ska spy när jag hostar, jag har inte feber eller så. Så jag har inte svin-influensan iallafall, som tur är.
Jag börjar dock bli bättre, att jag blivit sämre innan kan ha berott på att jag har festat, rökt och inte vilat ett dugg!

Här är några tips till dig som också är förkyld: 

  • Ät mycket som inehåller c-vitaminer. t.ex. (apelsin, citron).
  • Vitlök är jättebra, släng ner lite vitlök i maten eller så kan man göra en tzatziki. (Blanda riven gurka, gräddfil och vitlök) Supergott till klyftpotatis och kött!
  • Drick varma drycker, jag brukar ta kamomillte, honung och några skivor citron. Det är både gott och bra!
  • Ta ett varmt bad, tänd lite ljus för mysighetens skull också!
  • Ät strepsils eller andra halstabletter.
  • Undvik att röka eller överhuvudtaget vara i närheten av rök.
  • Drick kycklingsoppa eller annan soppa.
  • Om du är hes som jag, spara rösten. Du anstränger rösten nästan lika mycket när du pratar vanligt som när du viskar.
  • Man kan även göra ingefärs-te som är jättebra, antingen kokar du skivad ingefära och sedan silar och tillsätter honung. Eller så tar du och torr rostar du ingefäran och kokar efteråt, går även att tillsätta råris som ska vara torr rostat isåfall. Jag har hört att detta funkar bra på kvällen, och det andra på dagen. Har inte prövat att torr rosta, men den första metoden funkar bra faktiskt!
  • Vila, vila, vila!!! Jätteviktigt.

Nu räcker det med tips! Hoppas det funkar för er och att ni blir friska!


Flygkapten


Hej goingar!
Sitter i soffan och är allmänt seg.. kollar igenom olika yrken och dess löner. (www.lonestatestik.se/loner) För att komma till saken, nu har jag bestämmt mig för att bli flygkapten! Både roligt jobb och riktigt bra lön! Och vad jag vet är det inte så många tjejer som har det yrket? Sen får man se om man kommer dit, men det är dags att börja plugga iallafall så att jag förhoppningsvis når målet. Bilden ser ju helskön ut!

Te & privileged

Hemma från en tur i staden, köpte en kalender, pennfack.. några pennor, foundation, läppstift och en svart necessär med paljetter. Blir en tur imorgon också eftersom det är en hel del fler saker innan skolan börjar! Ska bli både bra och dåligt. Byter tillbaka till min gamla skola nu, vilket ska bli kul. Det är ju folk som jag inte har träffat på år! Sen hade jag gärna haft längre sommarlov.. sommar är ju alltid sommar. Nu ska jag ta mig en kopp te och kolla på Privileged, eftersom Nathalie har smittat mig. Ont i halsen, hoppas det går över snart.


Miley, lämna SATC ifred!


Miley Cyrus, 16 år, med i sex and the city? Nej! Det funkar inte att
hoppa från en B-film till en A-film på två röda. Dessutom ska hon spela
en vuxen roll? Vilket absolut inte passar henne. Hon skulle lika gärna
kunna vara Charlotte's barn. Det finns väl inte mycket mer att säga
än grattis & lycka till!

brüno

är de inte lika?  gessle & brüno

Jag kom nyss hem från att ha varit på bio. Vi såg på Brüno, den var jävligt rolig och underhållande. Det var ca. 20 personer i biosalongen och nästan alla skrattade till största delen av filmen. Trots att den var underhållande så var det inte världens bästa film. Det känns liksom inte som världens bästa ihopklippning av scener, men Sacha Baron Cohen (Känd som Borat) är en av de mest roliga skådespelarna jag vet.
Dessutom är det spännande eftersom allt är inte gjort på manus. Vissa är inte skådespelare och har ingen aning om att detta blev en film. Det vet man ju inte exakt egentligen om det är sant, eller ett försäljnings knep. Det funkade ju iallafall!
Denna filmen är definivt värd att se, när den kommer ut på dvd. Bänka er framför soffan med ett par kompisar med chips och massa annat gott. Det ska jag iallafall göra och se den igen!

Betyg 4/5:


Chokladmousse


Smält blockchokladen tillsammans med 1dl grädde i en aluminiumskål
över en kastrull med kokande vatten. Tillsätt smöret. Stäng av värmen
när allt är smält och ta av skålen. Rör ner äggulorna, en i taget. Sätt
skålen i kallt vatten och vispa smeten skummig. Låt svalna. Tillsätt
konjaken och den hårt vispade grädden. Häll upp i portionsskålar och
ställ kallt. Smakar underbart och det går inte att misslyckas!

Du behöver:
150g blockchoklad, 55%
1dl grädde
50g smör
3 äggulor
1/2dl konjak (kan ersättas med extra grädde)
2dl grädde

film



Regn regn och mer regn. Man kan ju önska att solen skiner ett tag till
innan skolan börjar i allafall? Men nu är det som det är, film står högst
upp på "att göra listan" idag. Båda filmerna är sedda ett par gånger
- men fortfarande favoriter!


Nivea - en favorit

Clean deeper är perfekt för dig som vill djuprengöra porerna. De blå djuprengörande pärlorna med mjölksyra öppnar igentäppta porer och förebygger finnar och pormaskar. Mikropärlorna finpolerar och gör huden jämnare. Huden blir genast ren och mjuk. Riktigt uppfräschande!

Control shine fungerar för de flesta hudtyper och ger bra fukttillskott till huden och motverkar blanka partier. Den uppfräschande gelcremen med havsmineraler tas upp snabbt av huden och återfuktar hela dagen.  Eftersom den är oljefri med mattgörande pigment avlägsnar den överflödigt fett direkt och mattar ner huden. Den innehåller ett UVA/UVB-filtersystem som skyddar mot solskador.

Peel soft ger en mild skrubbning och baby-len hy. De extrafina kornen avlägsnar effektivt döda hudceller och gör huden jämn.  Den är berikad med persikoextrakt som gör huden mjuk och len utan att torka ut huden. Resultat efter första gången!

Anti-age Q10plus är en vårdande och fuktgivande creme som innehåller hudens egna coenzymer Q10 och R samt UVA/UVB-filter. Den vårdar effektivt händerna och ger en baby-lena händer på nolltid.

Själv använder jag alla produkterna som jag skrivit om och jag är väldigt nöjd med dem.

Betyg 5/5:betygbetygbetygbetygbetyg


collage

Idag ska jag städa, när jag är klar med det sätter jag igång med mina collage som ska fylla en stor del av mitt rum.
Lägger upp bilder på det så fort jag är klar!



Dags att klippa och klistra nu....


sophia 4 år "you are unique!"




welcome

Välkommen till våran sköna blogg!
Nu har vi namngett våran blogg, och nej vi är inga streetwalkers. Vi är två tjejer som heter Evelina & Nathalie och vi kommer att blogga om mode, skvaller, kändisar, musik, hälsa & möjligtvis ett och annat recept. Enjoy!


RSS 2.0