Helgen

Fasiken vad snabbt helgen har gått, kom till Miranda i fredags. Vi skulle plugga och äta godis (haha), gjorde vi det? Nej. Satt uppe halva natten och dagen efter åkte vi till Felica och några andra och blev fotade. Måste tillägga att jag ser lite lustig ut på bilden nedan.. Riktigt kul och senare på kvällen blev det pizza. Skall försöka uppdatera oftare.. det är så jobbigt bara när datorn har blivit så seg. Trevlig kväll!


Bild tagen av Felicia Kruslock ♥

Hemma från Åre

Hallå där. Kom hem med flyget från Åre igårkväll. Har vart underbart med mycket snö och åk. Mindre bra är min hjärnskakning.. fick åka snöskoter ner från backen haha, förstår inte varför jag alltid ska ha sådan otur. Laddar upp massor med bilder sedan när jag har lagt in bilderna i datorn.  

Snowboardtävling

Kollar på The Simpsons, det är som gjort för mig. Gjorde nationella provet idag, eller ja.. ett av dem. Tror det gick ganska bra. Kännes så iallafall! Var bara provet och en NO lektion idag så det var riktigt skönt. Sedan kom jag på att hallå? Jag ska till åre om tre dagar. TRE dagar!! Längtar riktigt mycket. Har inte ens packat så det är väl vad jag kommer att sysselsätta mig med ikväll, skall på Nickis tjejmiddag imorgon och sova hos Julis på Lördag så någon annan dag kommer jag inte hinna.
Blev även tillfrågad om att vara med i en snowboard tävligt och självklart skall jag det! Nu blev det väldigt mycket information i samma inlägg. ;)


John Mayer


Hallå där. Har vart på IKEA och köpt ny säng idag, gud så skönt haha. Städat klart mitt rum - äntligen? och vart lagom slapp. Har hittat två biljetter till John Mayer i Danmark!! Nu är det bara att hoppas att jag får gå, kostar ca 3000 eftersom alla biljetter blev utsålda på någon timma. helt sjukt, men jag förstår dem. Han är ju grym. Och när han spelade human nature på mj's minnescermoni var ju fantastiskt.

Scared of the moon

Inköp från torsdagen. Märkte först nu att det var ju väldigt mycket lila saker jag hade köpt haha. Blev lite smycken också men dem har jag redan tappat bort. Vaknade riktigt sent idag, läste moonwalk en stund och sedan åt jag frukost. Känner mig riktigt seg. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag har verkligen ingen lust att städa. Har plockat bort lite kläder och slängt gamla papper - en bit på vägen iallafall.


MQ.

H&M.

Flash & cassels.

För att jag behöver det

Sitter i sängen för tillfället och dör.. nej, jag måste sluta vara så dramatisk. Drog ut alla mina kläder på golvet igår för att bevisa att jag inte alls har mycket kläder - jag motbevisade mig själv. Men jag är trött på precis allt. Ska till läkaren på torsdag och sedan ska jag shoppa med mamma. Har sett ett linne på topshop som jag avgudar. Skulle däremot inte tro att det räcker, smycken är också något som behöver inhandlas eftersom jag har tröttnat på alla. Nu ska jag fortsätta städa upp kläderna från mitt golv - Donya kommer imorgon och sover över. Klassen ska till Valfjället på onsdag! love it

RSS 2.0